Väggdekor

Väggdekor en oändlig inrednings möjlighet. Låt din fantasi få fritt utlopp och få ett nytt inspirerande hem. Allt från vacker träd-dekor till florala siluetter, abstrakta dekor motiv och annat snygg dekor som kan komplettera din inredning.
 

Väggdekor:

  • har inte någon bakgrund på dekalen.
  • levereras färdig i tre lager: bakgrundspapper, de utskurna figurerna och appliceringspapper. Ibland levereras motivet uppdelat för det är olika färger eller för att underlätta montering.
  • sitter uppe så länge som du vill och du bestämmer själv när du vill ta ned den.
 
 

Lägg till färg och stil till din inredning med vårt utbud av självhäftande väggdekorationer. Förnya ditt hem, kontor, barnrum, sovrum, kök, fönster eller vilket utrymme som helst, det är bara fantasin som sätter gränser. Vår väggdekor utgör ett utmärkt substitut till tapeter och schabloner. Variationen av väggdekor stilar i vår samling gör dem lämpliga för alla åldrar och smaker.
Dekorationerna och texterna är datorskurna i matt eller blank vinyl-folie och ger ett målat intryck på väggen. Ett mycket flexibelt material som är enkelt att tillämpa och att ta bort, Vår vinyl-folie är speciellt framtagen just för väggdekor och är av högsta tyska kvalité.
Folien finns i flertalet olika färger.

Väggdekor del1.

Dekorativa väggtexter - citat, vägdekor & väggord från Favoritdekor.se.

Vi på favoritdekor är specialiserat på att designa vackra väggcitat, vinyl ord vägg och konstnärliga dekaler i vinyl som är perfekta för användning i ditt hem, lägenhet, och passar även för kontors inredning. Vi använder oss av högkvalitets folie, som skapar utseendet att dekoren målades av en professionell konstnär, men billigare och smidigare! Varje vinyl dekor tillverkas via vårt tryckeri som har specialmaskiner(skärplloter) för att skära ut önskad dekor eller text. Med hjälp av ny teknik och avancerade maskiner kan vi tillverka väggdekor och väggtext som är 0,1 mm tunn för bästa resultatet. Alla väggdekor tillverkas av en mjuk PVC-vinyl (80micron ) som är speciellt framtagen för inredning., så det finns ingen bakgrund. Det betyder att våra väggdekorer, väggtexter och väggord är lätt monterade, och lika lätt tas bort, utan att dekoren skadar väggen. Vinyl väggdekorer och väggtexter passar perfekt för väggar, dörrar, kylskåp osv. är och är en vacker och personlig utsmyckningsidé för en snygg heminredning eller för kontor. Dekorera ditt vardagsrum med unik väggdekor, eller något snygg väggcitat och väggtext. Vinyl dekorer är en elegant och inbjudande sätt att dekorera - var du vill hemma, en unik och favorit inredning helt enkelt!

Vi har många färdiga väggtexter samt väggdekorer och väggord, med olika storlekar och färg. Vi erbjuder även möjlighet att designa egen väggtext, bildekor eller bilreklam och text till båten eller båt namn till ex.